Enter a long URL to make tiny:

lunes, 1 de octubre de 2007

El Barça, un mal exemple

MARINA OMS GROS Barcelona 20/09/2007

Volia expressar el meu descontent amb la junta directiva de Joan Laporta per les condicions en les quals es durà a terme la remodelació del Camp Nou. Em sorprèn que un club que es declara tan solidari i que llueix a la seva samarreta UNICEF, i que per tant em dóna la sensació que coneix el valor dels diners, es permeti el luxe de pagar per a la remodelació del Camp Nou 300 millons d'euros.

Van a un gran arquitecte, però que no en tenim aquí, de bons arquitectes? I tant que sí, senyor Laporta. Em dóna la sensació que tot s"ha fet cara la galeria, com tantes vegades passa.

Senyors de la junta, realment és necessari gastar tants diners, i en tot cas a una persona que no li fan cap falta? I perquè no donar una oportunitat a un bon arquitecte més proper? Ajudem-nos una mica els uns als altres. Al món del futbol ja es fan prou bogeries. Posem, doncs, una mica de seny, que per alguna cosa som catalans.

Que tots ens estimem Catalunya, però de vegades no n'hi ha prou en dir-ho dia rere dia, sinó que quan arriba l"oportunitat s'ha de demostrar. Demostrar que ens estimem Catalunya i la seva gent.


UN ALTRE TEXT SUMAMENT DELICIÓS, original de la secció 'El Lector Opina' de La Vanguardia Digital.

Links to this post:

Crear un enlace

<< Home

Your email address:


Powered by FeedBlitzTop Blogs España (¡y a mucha honra, oiga!)
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació