Enter a long URL to make tiny:

martes, 9 de octubre de 2007

No me toques los borbones

No us adoneu del sensesentit que suposa cremar fotos del Rei? poseu-vos a lluitar pel que preteneu reivindicar --si es que preteneu reivindicar alguna cosa i no es tracta només de fer el pallasso per establir inútils complicitats de cara a la galeria-- sense ofendre la figura d'una persona (tot i que representi la monarquia espanyola). Potser us creieu molt interessants i encantats de coneixer-vos pel fet de cremar una foto, dues, un millió de fotos del Rei? a més a més, Don Juan Carlos mentalment és un catxondo com pocs abans en la dinastia reial espanyola.

I al Princep Felip deixeu-lo en pau, que bastant té amb haver d'aguantar amb la comèdia i sostenir al llarg de tota la seva vida la seva creu personal (ningú el va avisar abans de nèixer, que us creieu que potser en qualitat d'esperma és capaç de distinguir entre el bien y el mal i amb el fet d'haver d'aguantar insignificants personatgets crema-fotos com aquells que es congratulen de fer el pària públicament amb accions d'un inequívoc caràcter idiotitzat; els mateixos que opinen que s'ha de "continuar" fent..fent què?) va, home va.

Una mica de per favor. Catalunya és una nació, si. Però no ens remontem als temps del Borbó. Visca El Jueves, això si!

Un últim suggeriment: millor poseu-vos a cremar fotos del duet Zapatero-Blanco, de l'espanta-ocells De la Vega o del trident Acebes-Zaplana-Rajoy. Potser així si que fem alguna cosa de profit pel país...tot el que sigui cremar fotos representatives de la Monarquia espanyola té a veure amb un gest d'autocomplaença tant reivindicatiu com inútil. L'enemic és a casa nostra!

Salut i VISCA CATALUNYA!

Your email address:


Powered by FeedBlitz







Top Blogs España (¡y a mucha honra, oiga!)
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació