Enter a long URL to make tiny:

martes, 4 de diciembre de 2007

Ferran, Joan Ferran

TENÍA QUE SER un especímen del PSC quien realizase semejantes declaraciones en una entrevista "concedida" a El Periódico: "Hay que arrancar de Catalunya Ràdio y TV-3 la costra nacionalista".

Tras el sonoro mecagoncony de la manifestación por el 'Dret a decidir' celebrada en Barcelona, mientras el alcalde de la ciudad Condal, Jordi Hereu, se lo debía estar pasando pipa en el cine multisalas, rodeado de butacas vacías y envuelto en un sugerente olor a palomitas, ahora el portavoz adjunto del PSC en el Parlament de Catalunya se descuelga con unas infumables, a la par que inadmisibles, declaraciones como éstas, cubriéndose de gloria. Lo suyo es de juzgado de guardia. Menuda perla.

El diputado socialista Joan Ferran ha acusado en el Parlament a TV-3 de ser la televisión pública más antigubernamental de España. En esta entrevista agrega que no reclama una televisión gubernamental, "pero sí neutral, objetiva, plural, informativa y sin sesgo partidista". Para ello, concluye, "hay que arrancar la costra nacionalista de las emisoras de la Generalitat".

Es que esa es la clave: los medios públicos no son nacionalistas. Los medios públicos son públicos, y dependerá del Gobierno que se encuentre en el poder para gestionarlos con más o menos fortuna. Por cierto, estooo, ¿quién gobierna ahora? que le echa las culpas a sus socios de gobierno por habérsele comido una cuota de poder en el dominio de lo que ellos han convertido en su aparato mediático. Tal vez el PSC, acostumbrados como están a monopolizar parcelas de control público, les parece raro un reparto más equitativo, y a eso lo llaman "costra". Anem bé!

ACTUALITZACIÓ: Tururú

[...]En Jordi Pujol va dir que en Joan Ferran –un servidor- era un sectari, i que eren prou conegudes les meves habilitats per embolicar la troca. Hores després un diputat amb aparença d’haver sortit de la pel·lícula Alatriste, va ser tan poc original que va repetir el mateix qualificatiu que l’expresident havia expressat i, a més, va afegir que el tal Ferran tenia comportaments antidemocràtics i deslleials.Em preocupa aquest fet. Millor dit, que en Ridao m’adjectivi se me’n fot però, que ho faci l’expresident Pujol, donada la seva rellevança, m’inquieta.

[...]

Lamento que en Jordi Pujol hagi preferit llençar-me l’anatema abans que intentar tractar el tema amb profunditat. Sospito que aquesta discussió no l’interessa. És obvi que a CiU i algú que altre ja els està bé el statu quo actual.

Sr. Joan Ferran, li diré clarament el que ja va expressar Jordi Pujol amb claredat meridiana: és vostè un sectari, i afegeixo: a banda d'escriure rematadament malament, és vostè un demagog, un incompetent i un irresponsable. Se me'n fot el que vostè pugui arribar a pensar o creure sobre els mitjans públics o amb relació amb un suposat nacionalisme ideològic subyaent en les persones que hi treballen a determinats mitjans de comunicació públics. Però hauria de saber que el que vostè qualifica alegrement de costra nacionalista, és un subproducte del Tripartit i, per extensió, del PSC.

En resumides comptes, i per tal que ho arribi a entendre, si és que pot o vol: l'status quo preponderant als mitjans de comunicació --i al que no són els mitjans de comunicació-- és un 'stablishment' del PSC. El seu partit, Sr. Ferran. El partit polític del qual vostè és portaveu adjunt al Parlament de Catalunya.

I, per favor, deixi de lamentar-se. En lloc d'arremetre ara contra els mitjans, ara contra el nacionalisme, ara contra Jordi Pujol, dediqui's a treballar i calli.

Això o faci-ço mirar, procuri cuidar-se i, sobre tot, abans d'obrir la boca per llançar un dard enverinat cap al nacionalisme, pensi en tota la merda que cobreix el sostre de casa seva: costra pseudosocialista, Sr. Ferran. Difícil desprendre's d'aquesta vessant d'excrement infecte que s'estén com un maleït virus allà on va.

I RECORDI: en tot cas, la culpa és d'ERC, amb la complicitat silenciosa del PSC, és a dir, decissions consensuades entre grupuscles dels seus cuadros polítics. És el que tenen els repartiments *ecuànims* de les quotes de poder resultants producte de pactes 'contra natura'.

Your email address:


Powered by FeedBlitz







Top Blogs España (¡y a mucha honra, oiga!)
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació