Enter a long URL to make tiny:

domingo, 30 de diciembre de 2007

Silenci?

Duran i Lleida:

M’ha semblat oportú penjar en aquest blog l’anunci que aquests dies s’emet als cinemes i que signo amb l’adreça d’aquest blog. Hi ha moments en els quals el ciutadà i la ciutadana no es pot inhibir del futur del seu país. Les properes eleccions tenen en l’abstenció el pitjor adversari de la democràcia. Una abstenció que el mateix exercici democràtic de la política, de ben segur, ha fomentat. Per moltes raons: la política i els polítics ens hem guanyat a pols el desinterès de la ciutadania. També ens han ajudat sovint els mitjans de comunicació. Però ara és l’hora d’exercir un dret i un deure: el de participar en el proper procés electoral.

Catalunya es presenta cara endins i cara enfora desorientada. Mai havíem tingut tant poc prestigi com ara. Se’ns ha perdut el respecte. I el pitjor que li pot succeir a una persona o a una societat és que li perdin el respecte. L’hem de recuperar. Vull contribuir a liderar la recuperació del respecte pel meu país. Me l’estimo massa i és massa important perquè no consideri que sigui la primera obligació i la meva primera responsabilitat.
M’estimo Catalunya, i sobretot les ciutadanes i els ciutadans catalans, entre els quals també compto tots els que han vingut de qualsevol part del món i accepten i defensen els nostres valors. I no penso retirar el vídeo.


MAGISTRAL.

Links to this post:

Crear un enlace

<< Home

Your email address:


Powered by FeedBlitzTop Blogs España (¡y a mucha honra, oiga!)
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació