Enter a long URL to make tiny:

martes, 4 de diciembre de 2007

Un Editorial patético

"CORTESÍA" DE EL PAÍS:

La exaltación independentista en la protesta de Barcelona es un fraude político a los asistentes

És a dir: que el frau és dels polítics cap als assistents, quan resulta que son els asisstents els que proclamen l'independentisme i manifesten el seu cabreig generalitzat mitjançant una movilització col·lectiva sota el lema Som una nació, ja n'hi ha prou! tenim dret a decidir.

La qüestió és que l'editorial de El País inspira vergonya aliena. I es que, pel que sembla, resulta que encara no s'han adonat que "lo de los trenes" és només la punta de l'Iceberg. Es clar, ells, des de Madrid, ignoren moltes coses que afecten els catalans, i es limiten a opinar sense tenir suficients elements de judici, ignorant una realitat incontestable. Per tant, a manca d'arguments sòlids capaços de sostenir una opinió determinada, els editorialistes responsables d'aquell aparell propagandístic, s'inclinen per procedir a la manera del derribo sistemático (snif).

Perque això és el que se suposa que ha de ser un Editorial: l'expresió d'un punt de vista, d'una opinió. I la seva, la del Consell de redacció de El País, està clar que es basa en conjetures, perque no han donat ni una en el seu pèsim Editorial titulat amb pretendida elocuència Trampa y bochorno que ens han dedicat, ja no al sector convergent, si no al conjunt dels catalans.

'Ninguneando, que es gerundio'. Ja s'ho trobaran quan anem a votar...

Your email address:


Powered by FeedBlitz







Top Blogs España (¡y a mucha honra, oiga!)
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació