Enter a long URL to make tiny:

sábado, 8 de marzo de 2008

Carta oberta a Josep Antoni Duran i Lleida

Carta oberta de Sentit Comú per Catalunya a Josep Antoni Duran i Lleida:

3 de Març de 2008.

Benvolgut candidat,

Fa uns mesos, un grup de ciutadans vàrem constituir “Sentit Comú per Catalunya” amb els objectius de promoure el sentit comú en la política, fomentar la participació electoral i donar suport a la vostra candidatura en aquestes eleccions generals. Ho vam fer per que des del nostre punt de vista sou l’únic candidat que representa els valors i el sentit comú a la política que reclamem.

Avui ja som més de 1.500 les persones de tot Catalunya que formem un col•lectiu plural, unit per una idea: el convenciment de que l’èxit d’una democràcia no està en mans dels polítics sinó dels electors.

Les eleccions del 9 de març són una oportunitat per començar a canviar tot allò que no s’ha fet bé. No creiem que el bipartidisme sigui una solució ni que projecti la realitat social i electoral d’Espanya, i menys encara de Catalunya. No desitgem quatre anys més de crispació, d’enfrontament gratuït i d’estridència per part de polítics i governants. Correm el risc de perdre el tren per encarar bé els reptes de futur.

Volem determinació en la resolució dels problemes que ens afecten. Una política de qualitat i de valors. Que es respecti la nostra autonomia, llengua i cultura. Que se’ns tracti com a la resta de ciutadans i comunitats d’Espanya pel que fa a inversions, infraestructures i serveis. I això ho volem sense radicalismes ni demagògia i amb respecte, diàleg i voluntat d’acord.

Per això, demanem a tothom la responsabilitat de la participació electoral. Demanem un vot en positiu: ni contra uns ni contra els altres, sinó a favor del país, de nosaltres. Demanem el vot a favor de la vostra candidatura.

A vos, Duran, amb el nostre vot et demanem que assumeixis el lideratge que Catalunya necessita a Espanya i us demanem un compromís públic de servei a les persones i al país per damunt d’interessos de partit. Pensem que això serà, sens dubte, el millor per a Catalunya.

És l’hora de reaccionar.

Atentament
,
Sentit Comú per Catalunya
en nom de les 1.506 persones adherides fins al día d’avui.

[Carta en PDF]

Your email address:


Powered by FeedBlitz







Top Blogs España (¡y a mucha honra, oiga!)
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació